sklenice se šťávou z řepy

červená řepa šťáva

1. Oloupejte řepu i jablka a očistěte zázvor.

2. Všechno nakrájejte na drobné kousky a postupně je dávejte do odšťavňovače: nejprve červenou řepu, pak zázvor a nakonec jablka (pomůžou přístroj vyčistit od řepy).

3. Džus můžete před podáváním zředit studenou vodou.

Tip Apetitu:
Pokud použijete mixér, pak řepu oloupejte a nasekejte a jablka zbavte slupek i jádřinců. Zázvor nastrouhejte; pustí asi dvě lžičky šťávy, kterou pak po­užijte do drinku.

Suroviny

  • 2 středně velké červené řepy
  • 6 zelených jablek
  • zhruba 2,5cm kousek čerstvého zázvoru


Comments

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Ověřeno MonsterInsights